Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/klient.dhosting.pl/michaal/forum.omediach.info/public_html/infusions/security_system/main_control.php on line 9 Polsat Sport, Extra, News i Fight - forum.tvpolsat.info
I tutaj kłania się opcja uruchomienia pasm sportowych na kanale Dla Abonentów . Było już coś takiego na poprzedniku, czyli kanale Info. To bardzo dobre rozwiązanie, bo nie marnuje miejsca na transponderach, a kanał jest wolny od 05:00 do 23:00, więc spokojnie można by tam emitować sport . Ale to tylko moja propozycja .
MN, To jest bardzo dobra propozycja i myślę, że redakcja sportowa Polsatu wspólnie z CP powinni poważnie się nad tym zastanowić Tylko, że chyba w czasie transmisji powinni jakoś zmieniać uprawnienia na kanał Dla Abonentów, bo normalnie to chyba wszyscy abonenci CP mogą go odbierać
MN, No w sumie tak Także nawet już teraz mogliby zacząć tak robić Bo na pewno wiele transmisji będzie się pokrywało, bo przecież sportowe kanały Polsatu transmitują i ligę rosyjską i ukraińską, Eredivisie, T-Mobile Ekstraklasę, siatkówka dochodzi do tego, także mnóstwo naprawdę ciekawych transmisji często pokrywa się w weekendy Kiedyś nawet podobna sytuacja była na konkurencyjnej platformie, tyle że oni zrobili osobny kanał uruchamiany w weekendy, Canal+ Weekend chyba
Ale podstawowa sprawa to zaprzestanie dublowania relacji na PSN. To naprawdę brzydki zwyczaj i tylko blokuje jedną antenę. Na PSN mogliby spokojnie pokazywać więcej lig holenderskiej, rosyjskiej czy ukraińskiej. Jednak nie wiemy tak naprawdę, co stanie się wkrótce z PSN, bo być może niedługo sportu będzie tam jak na lekarstwo , a pojawią się prawdziwe newsy .
Będą 3 marki sportowe: Polsat Sport, Polsat Sport Extra i Polsat Sport News. Polsat Sport HD będzie nadawał to samo, co Polsat Sport, a Polsat Sport Extra HD to samo, co Polsat Sport Extra.
Będą więc 3 kanały sportowe i dwa ich odpowiedniki w HD .
W czasie dzisiejszego Cafe Futbol wyemitowano materiał na temat Polskiego Związku Piłki Nożnej, który wraz z Szymonem Zaworskim przygotowała czy tylko zaprezentowała nowa postać w sportowych stacjach Polsatu, a mianowicie Aleksandra Szutenberg. Nie wiem czy był to tylko epizod czy coś więcej, ale miało miejsce. Warto dodać, że Ola Szutenberg ma za sobą karierę sportową, tj. była gimnastyczką artystyczną. Poniżej oczywiście parę zrzutów z Olą Szutenberg.