Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/klient.dhosting.pl/michaal/forum.omediach.info/public_html/infusions/security_system/main_control.php on line 9 Problemy z wyszukiwaniem kanałów niekodowanych - forum.tvpolsat.info
Jak masz sygnał na dekoderze N, to czyli mam rozumieć, że antena już jest dobrze ustawiona na Astrę Jeśli chodzi o dekoder Sagemcom ESI-88, to sprawdź, czy w menu Instalacja akcesoriów ustawiłeś liczbę używanych wejść SAT na 2 i czy wybrałeś w Port SAT A: Astra 1H/1KR/1L/1M i w Port SAT B: Hot Bird 6/8/9
Witam Ja dziś kupiłem konwerter CP monoblock, i chcę wyszukać kanały z Astry, ale nie umię poszukać bo nic nie znajduje a mam dwa konwertery Hotbird i astra proszę o pomoc.
mam problem chcę wyszukać sobie Stars TV na HD 7200 wpisuję parametry szukam niby wyszuka ten kanał ale później nigdzie na liście go nie ma a powinien być na końcu z innymi kanałami fta nie mam problemy zawsze są na końcu listy jak wyszukuję wszystkie kanały także nie mam Stars TV może wie ktoś co to za przyczyna jest ?
Sprawdzałeś na pozycjach 1000-1010 czy tam go nie ma?
a jak nie masz w deku takich pozycji, to przeszukaj listę od początku, od miejsca, gdzie pojawiają się kanały własnoręcznie dodane, bo może kiedyś już skanowałeś ten transponder, kiedy Starsa jeszcze na nim nie było