Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/klient.dhosting.pl/michaal/forum.omediach.info/public_html/infusions/security_system/main_control.php on line 9 Disco Polo Music - forum.tvpolsat.info
Kanał Disco Polo Music na zbliżające się wakacje przygotował nowość dzięki której będzie bliżej swoich widzów i to dosłownie. A oprócz tego kontynuowane będą premierowe odcinki Disco Polo Life oraz Top 10 lista przebojów.
Dyskoteka Gra! czyli największy sylwester disco w Polo TV i Disco Polo Music. W sylwestra oba kanały disco-polo porwą widzów największymi hitami disco wykonanymi przez plejadę gwiazd tego gatunku. Już od 19.30 wystartuje szalona zabawa.
W wiosennej ramówce stacja przygotowała dla swoich widzów jeden nowy program, którego premierowe odcinki pojawiać się będą na antenie w każdą sobotę oraz pięć kontynuacji kultowych pozycji, cieszących się ogromnym zainteresowaniem widzów. Wiosenna ramówka startuje w piątek 4 marca.
W jesiennej ramówce stacja przygotowała dla swoich widzów premierowe odcinki kontynuacji programów, cieszących się ogromnym zainteresowaniem widzów. Jesienna ramówka startuje w sobotę 1 października.
Już w sylwestra Polo Tv i Disco Polo Music porwą widzów do tańca największymi hitami disco wykonanymi przez plejadę gwiazd tego gatunku. Już od godziny 19.30 wystartuje szalona zabawa na obu kanałach jednocześnie.
Już 4 marca na antenę Disco Polo Music powrócą premierowe odcinki show "Moje disco, moje wszystko". Prowadząca, Paulina Sykut-Jeżyna wraz z zaproszonymi gośćmi porozmawia o karierze w disco polo.
Już w majówkę widzowie zobaczą specjalny odcinek programu "Moje disco, moje wszystko". Na scenie show wystąpią największe gwiazdy muzyki disco polo - ustalił serwis tvpolsat.info.