Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/klient.dhosting.pl/michaal/forum.omediach.info/public_html/infusions/security_system/main_control.php on line 9
Power LTE (bez limitu) co po wykorzystaniu transferu ? - forum.tvpolsat.info

Power LTE (bez limitu) co po wykorzystaniu transferu ?

Udostępnij
wkręcam się
14-06-2014 22:08

Witam, jako że jestem abonentem polsatu zastanawiam się nad internetem power LTE bez limitu i moje watpliwości budzi szybkość transferu po wykorzystaniu pakietu 25 czy 30 GB ( w zalezności od pakietu ). Niby jest informacja że po wykorzystaniu pakietu transfer bedzie wynosił odpowiednio 10 lub 20 mbs ale realnie jaka bedzie jego szybkość ? czy bedzie ciagle spadać jak w "lejku" i czy szybkość bedzie wystarczająca żeby oglądać coś online głównie chodzi mi o transmisjte sportowe online, bo jeśli ma mi ciągle "przycianać" obraz to wole juz ciagląc kabel. Głównie chodzi mi o internet to domu, ale mobliny raz na czas by sie przydał. W ogóle jest jakas różnica w szybkości stacjonarnego i mobilnego ?

z góry dzieki za info
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-06-2014 17:53

Zgodnie z regulaminem, mogą obniżyć prędkość transmisji danych do 32 kb/s.
Awatar
bardzo ważna osoba
15-06-2014 18:00

Super ten Internet LTE, skoro oferuje nawet prędkość do jakichś nędznych 32 kbps. Nic tylko brać i się cieszyć z tej super szybkiej prędkości.
icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
15-06-2014 21:10

Emil ale ty to tak na serio popierasz czy się nabijasz z tych 32 kbps?

Z tym to jest właśnie problem z tą prędkością po limicie. W plusie powiedzieli mi że taką prędkość operator może podarować głównie dla tych co bardzo dużo ściągają. icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
15-06-2014 22:27

No nabijam się, bo to jest jakieś chore, żeby w takich czasach oferować g*****ne 32 kbps.
icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-06-2014 22:28

Ale wszystko jest jawne, wpisane w regulaminie, więc jak komuś nie pasuje, to niech nie bierze icon_wink.
Awatar
ekipa moderatorska
15-06-2014 22:32

Zapytałem się Plusa na facebooku co może wpływać na to że mogą zmniejszyć aż tak transfer. To mi odpisali że Obniżenie prędkości może nastąpić np. w przypadku podejrzenia, że usługa jest wykorzystywana niezgodnie z regulaminem. Czyli że co. Tego nie rozumiem.
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
15-06-2014 22:33

Osobiście, to bym nigdy czegoś takiego nie brał. Raz już się męczyłem z innym operatorem przez dwa lata i obiecałem sobie - nigdy więcej icon_wink
Przejdź do forum:
Udostępnij ten temat