Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/klient.dhosting.pl/michaal/forum.omediach.info/public_html/infusions/security_system/main_control.php on line 9 Błędy, usterki, awarie w POLSAT BOX GO (dawniej : Błędy, usterki, awarie w ipla) - forum.tvpolsat.info
Tutaj można opisać wszelkie napotkane błędy, usterki oraz awarie w ipla. Ja zacznę . Oto ciekawy błąd, który dzisiaj wyskoczył wprost na mój ekran . Według ipla dziś o 17:38 trwał półfinał programu "Stand up. Zabij mnie śmiechem" . To zjawisko "zabiło mnie śmiechem" .
Ja na początku miałem taką papkę kolorów. Coś jak 3D. Pobawiłem się w ustawieniach i to samo, wysłałem mail'a do ipla i gościu mi odpisał tak samo jak zrobiłem. Po jakimś czasie się zrobiło normalnie Może jakieś aktualizacje z Internetu czy coś. Teraz najgorsze są reklamy. Jakieś 3 miesiące temu tak nie było, a teraz są nawet podczas oglądanego materiału. Chyba sobie kupię konto iplaVIP
Panowie co się dzieje z dźwiękiem na załóżmy że oglądamy 1402 odcinek i po jakimś czasie dźwięk zanika. Wystarczy przewinąć na drugą połowę i nie ma dźwięku.
U mnie dzieje się to zarówno na laptopie jak i smartfonie.
Czy ktoś może potwierdzić również ten problem
Jako że jestem użytkownikiem konta VIP w zgłośiłem ten problem do pomocy technicznej.
W ubiegłym tygodniu (nie wiem dokładnie kiedy) właśnie spotkałem się z tym samym problemem - również jak oglądałem , a mianowicie jak było 5 minut przed końcem serialu to nagle zanikł głos.