Zauważyłem ze w zakładce spoty Polsatu jest 3 razy wiosna 2011.
Dodatkowo co myślicie o tym aby nazwę "kanały polsatu" "ulubiony kanal" zastąpić "stacje Polsatu , ulubiona stacja" ??

Nowa odsłona bardzo mi się podoba, przez nowy układ, duże miniatury, dynamiczną nawigację i pełną responsywność jest teraz bardziej postępowa (doceniam zachowanie stonowanej palety kolorów). Nowe logo jest nie tylko nowoczesne, ale przede wszystkim przemyślane (dla mnie dobre logo to już połowa sukcesu). Choć poprzedniej odsłonie nie miałem nic do zarzucenia, fajnie , że serwis i pod względem szaty graficznej i technicznych rozwiązań zmienia się, rozrasta. Z mniejszych rzeczy: mam wrażenie, że Shoutbox teraz działa płynniej (przynajmniej u mnie), a że jest czytelniejszy to już na pewno
Przesunięcie do części z forum oceniam za dobry krok. Ze wszystkich zmian najbardziej cieszy mnie jednak płynność działania (i funkcjonalność) na mniejszych ekranach.

To super, że Twoja opinia jest tak merytoryczna! 

Strona wygląda bardzo nowocześnie, jest znaczny postęp względem lat poprzednich, kiedy to były dokonywane tylko zmiany kosmetyczne. Shoutbox przeniesiony z głównej na forum - początkowo się zdziwiłem, jak na glównej go nie widziałem, ale znalazłem go na forum, raczej go przeniesiono ze względów dyskusyjnych na forum, tak aby wszystko było w jednym miejscu
To wczytywanie więcej jak najbardziej na + - strona nie rozjeżdża się w dół, a wszystko zostaje w jednym okienku SB i elastycznie można się poruszać. No i omediach.info tylko w bocznym panelu, nie na górze (zapraszam w imieniu redakcji do odwiedzin tak na marginesie
)
Dobra robota, gratualcje
Oby ten design wytrwał 10 lat, a nawet i dłużej