Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/klient.dhosting.pl/michaal/forum.omediach.info/public_html/infusions/security_system/main_control.php on line 9
Polsat News - dyskusja ogólna - forum.tvpolsat.info

Polsat News - dyskusja ogólna

Udostępnij
Awatar
ekipa moderatorska
17-08-2021 19:59

Czy ktoś wie kiedy ostatni raz Donald Tusk miał wywiad w Polsacie News?
Awatar
bardzo ważna osoba
18-08-2021 00:00

W sumie też mi niedawno przeszło to przez myśl czy teraz Donald Tusk jako p.o. przewodniczącego PO będzie pojawiać się w Polsacie News tak jak jego poprzednicy czy będzie unosić się swoją wysoką pozycją nazwiska i ograniczy się jedynie do TVN-u, z którym jest od wielu lat bliżej, oraz wybranych gazetach.
Awatar
ekipa moderatorska
18-08-2021 09:56

Właśnie nie wiem czy on się unosi swoim nazwiskiem. Regularnie "pojedynkuje" się z dziennikarzami TVP Info, więc nie miałby problemów z przyjściem do Polsatu News. Inni ważni politycy PO chodzą. Coś w tej całej sytuacji nie gra. Od bardzo dawna do PN nie był zapraszany, albo nie chciał przychodzić.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
26-08-2021 11:05

Giersz, Białkowski, Łaguna, Cenker i Banasiak odchodzą z Polsat News.

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
28-08-2021 14:10

Od poniedziałku, 30 sierpnia br. Polsat News zadebiutuje z nowym logo i oprawą graficzna – ustaliła redakcja omediach.info i tvpolsat.info.

stały bywalec
28-08-2021 20:08

Mam pytanko. Skoro udało wam się zdobyć informacje o premierze nowej oprawy, czy macie potwierdzone, że ta oprawa ekranowa pokazana w jednym spocie, jest docelową czy będzie inna?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
08-09-2021 16:48

12 września w Warszawie odbędzie się beatyfikacja kardynała Stefana Wyszyńskiego oraz Matki Elżbiety Róży Czackiej. Wydarzenie to transmitować będzie Polsat News. Mszę Świętą poprzedzi godzinne wydanie specjalne.

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
22-09-2021 13:14

Z końcem września, Marek Piotr Wójcicki odchodzi z Polsat News – dowiedziała się redakcja omediach.info i tvpolsat.info.

Marek Piotr Wójcicki odchodzi z Polsat News
Przejdź do forum:
Udostępnij ten temat