Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/klient.dhosting.pl/michaal/forum.omediach.info/public_html/infusions/security_system/main_control.php on line 9
Polsat News - dyskusja ogólna - forum.tvpolsat.info

Polsat News - dyskusja ogólna

Udostępnij
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-06-2011 21:59

Tak obserwuję i chyba Polsat News zrezygnował z bocznego stolika sportowego (kiedyś też biznesowego). Teraz pełne serwisy sportowe (nie mówię o tych z "Nowego dnia", bo one są na "stojąco" ) są realizowany przy głównym stole. Nie wiem, czy wszystkie, ale bynajmniej te, na które ostatnio trafiam icon_wink. Mały błąd, bo w końcu po coś jest ten stół i głupio by było, gdyby stał nieużywany.
jestem zawsze
25-06-2011 09:36

Nie uważacie, że już czas by Polsat news zmienił oprawę graficzną Informacji oraz tło za prezenterem oraz sposób prowadzenia Informacji dnia, które powinny całkowicie się odróżniać od zwykłych wydań co wy o tym myślicie?
Awatar
stały bywalec
25-06-2011 12:34

Tak zmiana by się przydała , bo już monotonia wielka , szczególnie jak prowadzi Wrześniewska-Siegier i Stroiński . Ale nie o tym , powracając do tematu może jakaś zmiana studia .
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-06-2011 12:41

Jestem innego zdania. Studio i grafika jeszcze mogą być. Pieniądze trzeba przeznaczać na inwestycje w ramówkę, bo ta była ostatnio tylko obcinana. Pasowałoby stworzyć jakieś nowe programy, a w w pierwszej kolejności jakieś podsumowanie dnia, np. o 23:00, bo obecnie dzień kończy się zwykłym serwisem, który bez reklam trwa 7 minut. I na to powinno przeznaczać się fundusze, bo samą grafiką czy studiem widzów się nie przyciągnie.
bardzo ważna osoba
29-06-2011 09:22

macie jakieś nowe wiadomości w sprawie strony internetowej 1polnew ?
Awatar
jestem zawsze
29-06-2011 09:40

azek84 napisał(a):
Nie uważacie, że już czas by Polsat news zmienił oprawę graficzną Informacji oraz tło za prezenterem oraz sposób prowadzenia Informacji dnia, które powinny całkowicie się odróżniać od zwykłych wydań co wy o tym myślicie?

Też tak uważam. Zmiany w szczególności powinny dotknąć belki oraz czołówki którę już powoli zaczynają się robić brzydkie.
Awatar
stały bywalec
29-06-2011 12:07

Poland HD napisał(a):
Zmiany w szczególności powinny dotknąć belki oraz czołówki którę już powoli zaczynają się robić brzydkie.
A ja sądzę, że od początku to jest brzydkie
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-06-2011 14:11

@Poland Jak belki i czołówki mogą robić się brzydkie? To nie płot, który po latach niszczeje i odpada z niego farba icon_wink. Zastanów się nad tym, co piszesz.
Przejdź do forum:
Udostępnij ten temat