Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/klient.dhosting.pl/michaal/forum.omediach.info/public_html/infusions/security_system/main_control.php on line 9
Polsat News - dyskusja ogólna - forum.tvpolsat.info

Polsat News - dyskusja ogólna

Udostępnij
Awatar
bardzo ważna osoba
04-03-2012 14:34

azek84 a z jakiej paki mieli zmieniać zegar??
Awatar
stały bywalec
04-03-2012 14:50

a mnie niestety te relacjie zarówno w Polsat News jak i w TVN24 kojarzą sie z Reality Show.To przykre......tam zginęli ludzie a wy martwicie sie że nie bylo tam wozu transmisyjnego...
Awatar
ekipa moderatorska
04-03-2012 15:23

Kurczę jak wy tu narzekacie. Nie długo zaczną pojawiać się kolejne narzekania ja belki będą na szaro z powodu żałoby
Awatar
bardzo ważna osoba
04-03-2012 15:36

@zbyszko Tobie przeszkadza to że istnieją takie stacje jak Polsat i TVN zacznijmy od tego
Awatar
ważna osoba
04-03-2012 15:42

I tu się ze zbyszko zgadzam w 100%.
Troszeczkę poszanowania dla ludzi którzy tam zginęli...
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-03-2012 15:59

Polsat News nie pokazywał żadnego wynoszenia ciał itp., bo po prostu o północy skończyli emisję, a i tak nie mieli przekazu z miejsca zdarzenia, więc proszę nie oskarżajcie Polsat News o robienie reality-show. Jeśli ktoś robił spektakl live, to na pewno nie PN.
Awatar
ważna osoba
04-03-2012 16:38

Ja to w ogóle nie rozumiem tego typu dyskusji. Ta telewizja pokazała to, ta tamta. Ta lepiej, ta gorzej. Ta z bliska a ta z daleka. Ja włączyłem telewizję tylko po to aby zobaczyć co się stało i współczuć tym ludziom a nie po to żeby przyglądać się sposobie pokazywania i realizacji...
Awatar
ważna osoba
04-03-2012 17:04

MN I tu śię mylisz bo w PN pokazywali na żywo jak wynoszono 15tą ofiarę (co prawda ofiara była przykryta ale pokazywali) dokładnie to były zdjęcia z Newscoptera.
Skończyli emisję o północy bo nie mieli przekazu na żywo jak sam powiedziałeś, pewnie gdyby był przekaz z miejsca zdarzenia to by pokazywali całą noc tak jak TVN24.
Przejdź do forum:
Udostępnij ten temat