. Nie mam uwag
. Tyle, że pani Dorota Gawryluk powiedziała w jakimś wywiadzie, że ma zamiar wrócić do pracy już za trzy miesiące, więc pani Magda się nie nabędzie za długo
.
Powiem szczerze że tego się nie spodziewałem. Mam nadzieję że kolejne wydania z p. Magdą będę oglądać równie przyjemnie.
, ale prowadzący rozmów musi mieć w sobie trochę dynamiki, a oglądając czasami pana Jarosława mam wrażenie, że sam nie wie, co chce powiedzieć. Czasem przez około minutę formułuje pytanie i nie może skończyć. Zaczyna też jakieś monologi, zupełnie nienadające się do takiego programu.
), a po południu i w weekendy, jak dotychczas, czyli trio Wrześniewska, Stroiński, Grabarczyk. Magda Kaliniak niech na razie zostanie w Polsat News, bo to jej służy, naprawdę. Rozmowy idą jej coraz sprawniej i w ogóle nabywa cennego doświadczenia.
prowadzone przez Magdę Sakowską, z początku wydawała mi się trochę spięta, nie wiem jak wam. Z pewnością o niebo lepiej prowadzi od Beaty Grabarczyk i od pana Gugały, który trochę nie patrzy się prosto tylko w dół ( tak mi się zdaje czasem ) a gdy rozpoczynają się Wydarzenia i otwierają się szklane drzwi to też patrzy się w kartki zamiast w kamerę.
spóźniły się przez program 7420 Milion od zaraz. W innych stacjach to by było nie do pomyślenia.