Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/klient.dhosting.pl/michaal/forum.omediach.info/public_html/infusions/security_system/main_control.php on line 9 Nasze prace graficzne - forum.tvpolsat.info
Jeśli chodzi o logotypy kanałów Polsat Viasat, to mam takie propozycje
Wiem, że to jest raczej nierealne, że akurat takie będą logotypy tych kanałów, ale to jest takie jakby nawiązanie do loga kanału Polsatu Food (), w którym też jak wiadomo jest "kółko", a pod nim "prostokącik" Polsatu
Jeśli chodzi o logotypy kanałów Polsat Viasat, to mam takie propozycje
Wiem, że to jest raczej nierealne, że akurat takie będą logotypy tych kanałów, ale to jest takie jakby nawiązanie do loga kanału Polsatu Food (), w którym też jak wiadomo jest "kółko", a pod nim "prostokącik" Polsatu
Sadzę,że z tymi logotypami wcale się nie pomyliłeś. Najprawdopodobniej Polsat zaproponuje właśnie takie coś. Odwaliłeś kawał dobrej roboty naprawdę bardzo mi się podoba.
Prawdopodobnie grafika ekranowa Polsat Biznes będzie wzorowana na to moja propozycja:
Fajne. Ale zapomniałeś o Biznes Informacjach o 18:30 w Polsat Biznes i Polsat News, które jest emitowane jednocześnie więc belka będzie nie pasowała. A po za tym nawet, nawet.
Prawdopodobnie grafika ekranowa Polsat Biznes będzie wzorowana na to moja propozycja:
Całkiem zgrabna propozycja, ale OBY takiej nie było.
Grafika PB musi być bardziej czytelna. Podobną, jak Twoja propozycja, mamy obecnie i niestety nieprzyjemnie się to ogląda.
Całkiem zgrabna propozycja, ale OBY takiej nie było.
Grafika PB musi być bardziej czytelna. Podobną, jak Twoja propozycja, mamy obecnie i niestety nieprzyjemnie się to ogląda.
Ta dolna belka mogła by znikać na czas biznes informacji a górna była też dla PN.
Nie mnie się fajnie ogląda i PN bo na tym się wzorowałem i TV Biznes.