Zwycięzcą piątej edycji Obstawiania Ligi Mistrzów i Ligi Europy jest Totti! Jeden porządny atak w obstawianiu rewanżów półfinałów pozwolił mu na objęcie trzypunktowego prowadzenia, którego do końca nie oddał. doniu zajmuje drugie miejsce - przez blisko cały sezon prowadził w obstawianiu, jedna strata punktów była jednak bolesna i przez to stracił szansę na triumf - gdyby jednak był ten dobrze obstawiony wynik...
Mimo to, tej dwójce udało się wyśrubować niezły rekordzik i najmniejszy margines pomiędzy zwycięzcą a drugim miejscem
Brąz dla zeszłorocznego triumfatora - Liverpool802. Tym razem nie udało się wygrać, ale przyszły sezon może pozwolić na walkę o pierwszą lokatę
przemekp tym razem nie obronił drugiego miejsca, spadł poza podium, lecz on cały czas ich gonił i zabrakło jednego poprawnie obstawionego wyniku, aby mieć podium. Piąty był Krzysiek, dobrze obstawiający, ja się nie popisałem, bo spadłem za TOP5
Jednak raz się jest, raz się nie jest
Mimo wszystko, brawo dla wszystkich, którzy brali udział w zabawie, bez względu na to, czy byliście ostatni, czy też nie - jesteście mistrzami
Jakieś tam niespodzianki spróbuję wam wysłać, czy będą fajne, czy nie, to ocenicie sami 
Dwa tygodnie i EURO. Wam dziękuję za zabawę i dzielne obstawianie, za błędy i niedogodności przepraszam
Dziękuję ponownie PC, gdyby nie on - #tabelawruinie
Rany, jak ten czas zleciał! To co? Widzimy się w szóstym sezonie obstawiania, już 20. czerwca zaczynamy obstawianie najlepszych klubów świata z Gibraltaru, Andory, Armenii, może też z Kosowa jak dadzą kopertę...to jest spełnią wymogi
A będzie to sezon 16/17! Będzie zabawa
Czy będą zmiany? Tym razem prosżę Was o pomoc, jeśli chcecie abym coś zmienił, bo wam się nie podoba, albo chcecie coś dodać dla urozmaicenia rozgrywki, albo chcecie żebym już nie prowadził tej zabawy, piszcie w dyskusji lub do mnie na PW
A tymczasem dzięki i do zobaczenia, cześć! 

Rany, jak ten czas zleciał! Przez najbliższy rok będziemy rywalizować o tytuł Mistrza, na podobnych zasadach, jak w ostatniej edycji. Wszystko zakończy się 3. czerwca 2017 roku w dniu finału Ligi Mistrzów na Millenium Stadium w Cardiff. A jak będą wyglądać zasady?
Będą kluby z Armenii, Gibraltaru, Andory, Malty, Wysp Owczych, Walii, San Marino, Estonii w 1. rd LM, potem w drugiej rundzie dojdzie Legia Warszawa, a w LE Zagłębie Lubin (1. rd), Cracovia Kraków (1. rd) i Piast Gliwice (2. rd). Będzie się działo, w morde jeża!
Do zobaczenia!
A to obstawianie 1. rundy kwalifikacyjnej LM i LE i pierwszych spotkań. W LM jeszcze nie będzie porywających spotkań, natomiast w LE już mamy dwa kluby z Polski. Zobaczmy spotkania do obstawiania: