Rany, jak to zleciało?!
Łącznie zdobyliście 968 pkt we wszystkich 25 obstawianiach od czerwca 2017 do maja 2018. Obstawianie wygrałem ja, to już było pewne po półfinałach, ale się nie spodziewałem, że to będzie rekordowy wynik
Ale tu trochę zdecydowały dobre obstawiania w fazie grupowej. Gratulacje również dla reszty stawki, dla uplasowanych na drugim miejscu Krzyśka i donia, jak i wszystkich innych, którzy obstawiali i dzielnie walczyli do końca
W sierpniu czeka nas ciekawy, madrycki pojedynek w Superpucharze
Pewnie się zastanawiacie, czy będzie kolejny sezon obstawiania. Będzie, ale sobie odpuścimy rundę wstępną Ligi Mistrzów, bo ta formuła tego miniturnieju troszeczkę jakby rozwala koncepcję obstawiania
Też tutaj jest wykluczona runda wstępna Ligi Europy, która jednak rozgrywana będzie na zasadach dwumeczu. No chyba, że dalibyscie znać w wątku dyskusyjnym, albo na prywatnej wiadomości, czy chcielibyście w takim czymś się zabawić
Bądźcie pewni, że pojawi się kolejny sezon przygód największych z największych (no i polskich drużyn przez przynajmniej rundę
) 
I w Polsacie w cenach premium
A o rozstrzygnięciach rundy wstępnej na pewno Was poinformuję przed startem pierwszego obstawiania, także stay tuned! Bardzo dziękuję za obstawianie w tym sezonie, zapraszam w następnym, zaproście swoich znajomych, bo może uda nam się zbudować większą frekwencję
Trzymajcie się i do zobaczenia 
Rozegrano już rundy wstępne, więc i my wkraczamy do gry z obstawianiem 1 rundy eliminacji do Ligi Mistrzów i Ligi Europy
Aby nie być gołosłownym, przypomnę zasady gry:
Mam nadzieję, że ten sezon obstawiania przyciągnie rzesze wiernych graczy i nowych 
Czas na obstawianie 1 rundy eliminacji do Ligi Mistrzów i Ligi Europy. Już w tej rundzie są polskie zespoły, a w Lidze Mistrzów jest Legia
To są właśnie te reformy, o których mówiono w ostatnich latach. Ale nie ma się co martwić, bo są też inne, egzotyczne teamy
Oto spotkania do obstawiania:
Życzę powodzenia w obstawianiu otwierającym nowy sezon!