We wszystkich 22 obstawianiach zdobyliście okrągłą liczbę 700 pkt. Jest nieźle, jak na liczbę typujących. Dostaliśmy ciekawą rywalizację, choć i tak zwycięzca był znany przed ostatnim typowaniem. Brawo dla AG, któremu udało się wygrać tę edycję rozpoczynaną jeszcze w trakcie trwania poprzedniej edycji. No ale takie były realia. Nawet i udało się obronić tytuł, także to jest spore osiągnięcie. Gratulacje także dla donia i Cyfrowego Polsatu, którzy uzupełnili podium rozgrywek w tym sezonie. Wszystkim gratuluję i dziękuję za to, że brali udział w obstawianiu w tej edycji, bo dzięki wam wiem, że warto robić to obstawianie przez cały czas. Mam nadzieję, że będziecie w następnym sezonie. Ze względu na modyfikację rozgrywek UEFA, będziemy mieli trzy rozgrywki do obstawiania, co do samej formuły jeszcze muszę się zastanowić, bo tutaj musi być modyfikacja. Ale nie bójcie się, o Lidze Konferencji Europy nie zapomnę 
Zapraszam w nowym sezonie. Pierwsze obstawianie pierwszej rundy eliminacji Ligi Mistrzów i Ligi Konferencji Europy rozpoczniemy pod koniec czerwca. Liga Europy dopiero rusza od trzeciej rundy eliminacji, taka to zmiana. Co do Ligi Mistrzów, odpuszczamy turniej przedkwalifikacyjny, ale tak jak w poprzednich edycjach opiszę, co się wydarzyło na początku nowego sezonu. Zapraszam pod koniec czerwca na pierwsze obstawianie sezonu 2021/2022, na pewno będzie się działo
Do zobaczenia!
Mam nadzieję, że ten sezon obstawiania przyciągnie rzesze wiernych graczy i nowych osób, które może wcześniej obstawiały, a może dopiero teraz stykają się z tym formatem 

1. runda eliminacji Ligi Mistrzów i Ligi Konferencji Europy
Są tutaj już polskie kluby, mistrz Polski Legia Warszawa oraz czwarta drużyna sezonu Śląsk Wrocław. Losowanie nie było jednak łaskawe dla Legii, ale eliminacje lubią niespodzianki. Od samego początku będzie ciekawie, choć nasze przygody z europucharami zazwyczaj kończą się na eliminacjach. Oto spotkania do obstawiania: